Horoscop 2013 pentru toate zodiile

Horoscop 2013 Fecioara


Horoscop 2013 zodia Fecioară
Horoscop 2013 Fecioară - Previziuni astrologice zodia Fecioară pentru anul 2013

Anul 2013 se remarcă prin două evenimente astrologice importante.

În primul rând, Uranus, care de cativa ani se afla pozitionat în Berbec, va forma un aspect tensionat cu Pluton, aflat în Capricorn. In ceea ce te priveste, acest aspect va pune în conflict două dintre zonele vieţii tale: zona dragostei, creativităţii, riscului, distracţiei, copiilor va fi în conflict cu zona banilor şi bunurilor în comun, sexualităţii, morţii şi regenararii. Lucrurile pot deveni foarte intense, mai ales dacă te vei afla implicat într-o poveste de dragoste. Ai putea deveni brusc, pe neaşteptate, extrem de gelos, de neîncrezător în persoana iubită, este posibil să iasă la suprafaţă sentimente pe care nu erai conştient că le ai, sentimente pe care le-ai reprimat o lungă perioadă de timp.
O altă atenţionare pe care o aduce acest aspect, dintre Uranus si Pluton, este adresata acelor nativi Fecioară care se vor afla în situaţii în care trebuie să rişte, cum ar fi cei care obişnuiesc să joace la diverse jocuri de noroc. Pot exista pierderi importante de bani, surprinzătoare, neaşteptate, din cauza asumării unor riscuri nechibzuite. Situaţia financiara ar putea scăpa total de sub control în acest an, astfel că se recomandă prudenţă în ceea ce priveşte riscurile pe careţi le asumi. Este bine, mai ales în lunile mai, octombrie şi noiembrie, să nu mai acţionezi pe baza impulsurilor, pe plan financiar. De asemenea, este posibil ca un proiect creativ sau un hobby să te coste mult mai mult decât ţi-ai planificat, să pierzi o moştenire sau o pensie pe neaşteptate, să ai o cheltuială neaşteptată în ceea ce-i priveşte pe copiii tăi sau să aflii, pe neaşteptate, că o să devii părinte.


Al doilea eveniment astrologic al anului, care nu putea fi trecut cu vederea într-un horoscop Fecioara 2013, este reprezentat de intrarea planetei Jupiter în zodia Rac, în ziua de 26 iunie 2013. Odată cu schimbarea zodiei, Jupiter va începe să-ţi traverseze sectorul prieteniei, grupurilor si protectorilor. Prezenta lui, in a doua jumatatea anului in acest segment din viata ta, indica o perioada de crestere a interesului pentru socializare. Te vei bucura de popularitate, simpatie, protctie si sprijin din partea grupului tau de prieteni. De asemenea, este posibil sa intre in viata ta o persoana influenta, care sa te ia sub aripa sa si sa te ajute sa accezi la o pozitie importanta. Norocul tau in a doua jumatate a anului va avea legatura directa cu prietenii tai, cu asociatiile, fundatiile, organizatiile si partidelele din care faci parte.