Horoscop 2013 pentru toate zodiile

Horoscop 2013 Berbec

Horoscop zodia Berbec 2013

Horoscop 2013 Berbec - Previziuni zodia Berbec 2013.

Anul 2013 se remarca prin doua evenimente astrologice importante.
In primul rand, Uranus, aflat de cativa ani in zodia ta, va forma un aspect tensionat cu planeta puterii, Pluton, aflat in continuare in zodia Capricorn. De cand Uranus iti traverseaza zodia natala cuvintele care te descriu cel mai bine sunt: imprevizibil, independent, original, genial si rebel. Insa in 2013 datorita faptului ca Uranus este aspectat negativ de catre Pluton trebuie sa fii foarte atent cum folosesti energia Uraniana. Sub influenta acestui tranzit traversezi poate cea mai stimulanta si mai accelerata perioada din viata ta, insa provocarea consta in capacitatea de a micsora ritmul si de a te gandi inainte de a trece la actiune. Esti o zodie care in general este recunoscuta pentru nerabdarea si impulsivitatea sa, dar de cand Uranus se afla in semnul tau natal, aceasta tendinta comportamentala este si mai evidenta. Daca actionezi prematur sau impulsiv, s-ar putea sa regreti in acest an.
Cel de-al doilea eveniment important al anului 2013, care nu putea sa nu fie mentionat intr-un horoscop Berbec 2013, este intrarea planetei Jupiter in zodia Racului. Incepand cu luna iunie 2013 caminul tau va beneficia de influenta pozitiva a lui Jupiter, odata cu intrarea acestuia in casa a 4-a din astrograma ta solara. Relatiile de familie vor fi excelente iar casa va fi cel mai confortabil loc pentru tine. Este bine sa retii ca in ultimele 7 luni ale anului norocul tau nu va fi departe de locul unde locuiesti si de familia ta.  Nu are rost sa mergi in cautarea lui undeva departe pentru ca in 2013 are legatura cu familia, casa, traditiile, tara in care te-ai nascut.
Horoscop 2013 Berbec, Previziuni zodia Berbec 2013, Anul 2013 pentru zodia Berbec, Zodia Berbec in 2013, Horoscop Berbec 2013.