Horoscop 2013 pentru toate zodiile

Berbecul in relatii


ZODIA  BERBEC ŞI DRAGOSTEA

În dragoste, nativul Berbec se încăpăţânează să nu rămână singur. Nu suporta singurătatea şi de aceea de cele mai multe ori greşeşte în alegerea perechii. După ce alege aproape la întâmplare, devine posesiv şi încearcă să-şi impună personalitatea, să-şi trăiască viaţa din plin până la a deveni obositor. De aceea există riscul ca o relaţie să fie de scurtă durată. Iar când rămâne singur se grăbeşte să-şi găsească o altă pereche, intrând într-un adevărat carusel de frustrări şi contradicţii.

Procedând astfel, fiind şi un tip interesant, atrage în jurul său oameni interesaţi material sau indivizi care au reputaţia de a fi ca nişte lipitori, dar care de fapt nu-i umplu singurătatea, iar nativul Berbec confunda comportamentul lor teatral cu loialitatea. Iar când îşi dă seama de realitate, devine tăcut, inabordabil şi este gata de a o lua de la început cu schimbarea anturajului.

Este plin de energie în viaţă sentimentală, este un pasional dinamic, dar care de multe ori risca să rănească "dând cu bâta în baltă" sau impunându-şi personalitatea cu prea multă încăpăţânare. Dar acest lucru i se pare absolut normal şi nu înţelege de ce ar fi acuzat de aşa ceva. Şi asta deoarece are Casa V, a dragostei, în semnul Leu. Dacă este să judecăm la fel, Casa VII a parteneriatului corespunde semnului Balanţei, asta însemnând că îşi caută echilibrul şi de multe ori şi-l găseşte cu o parteneră său partener cu calităţi opuse lui.

Dacă lipseşte dragostea şi romantismul, nativul Berbec nu mai găseşte nimic interesant într-o relaţie sexuală. O dată ce a găsit dragostea, o preţuieşte foarte mult şi este fidel şi un partener încântător. El este cel care oferă şi nu aşteaptă să primească dar, aşa cum am mai spus, va încerca pana la urmă să se impună, nu se va lăsa condus. Iar dacă nu va putea să fie astfel, se va simţi un nefericit.